Search found 7 matches

by Haisook
09.01.2008 20:22
Forum: Bugs & Problems
Topic: Error -32700
Replies: 7
Views: 9647

Issue solved. I tried to publish a new post with just a 'test' tile and an image and it went fine. I went back to the malfunctioning post, added a dash '-' in the title and a fullstop '.' in the body and it was published as usual. That's weird, but I'm glad it's solved now. Hope you figure out why t...
by Haisook
08.01.2008 22:45
Forum: Bugs & Problems
Topic: Error -32700
Replies: 7
Views: 9647

I don't have any blogs other than Wordpress to test posting to. I don't think I have any plugins installed on my WP. I use the free version of Wordpress.com. I can't edit the code. I've tried to enable the HTML option, but it didn't help. May be it has something to do with a change the WP team has r...
by Haisook
08.01.2008 13:36
Forum: Bugs & Problems
Topic: Error -32700
Replies: 7
Views: 9647

Error -32700

An error occured while uploading the post.
Error transfering the post to the server.
Errorcode: -32700
parse error. not well formed

I used to post with no problems at all. This started to happened yesterday.
It seems pictures get uploaded, but the post fails.

Any help?
by Haisook
03.01.2008 16:07
Forum: Bugs & Problems
Topic: Image Editor will not always show up
Replies: 1
Views: 4616

Image Editor will not always show up

The great Image Editor included only shows up when I insert an image from my computer, but it won't show up at all when I insert an external image (from the web), but rather the small window which has the alignment, border,..etc option appear. Also, once the image is edited in the Image Editor, I ca...
by Haisook
03.01.2008 16:04
Forum: Feature Requests
Topic: "Read more" tag.. where is it?
Replies: 1
Views: 5307

"Read more" tag.. where is it?

How can I insert the "Read more" tag which splits the post into two parts?

I have to go into Wordpress dashboard to insert that tag which is very inconvenient.

I appreciate your great free program, and I'd appreciate such feature even more.

Thanks.
by Haisook
03.05.2007 16:45
Forum: Bugs & Problems
Topic: Build 500 disables Comments even if chosen to enable them
Replies: 2
Views: 6016

Thanks a lot!

It was set as WordPress.
I chose WordPress.com and everything now is as it should be.

I'm using the public (free) WordPress service.
by Haisook
03.05.2007 15:40
Forum: Bugs & Problems
Topic: Build 500 disables Comments even if chosen to enable them
Replies: 2
Views: 6016

Build 500 disables Comments even if chosen to enable them

I've installed the latest Blogdesk (build 500) but now it disables comments on posts published through it even though comments are enabled by default and I double-tick it to make sure it's enabled. Posting from any other editor doesn't cause this to happen. Using WordPress. Hmm.. so what's the probl...