MP3 Uploading

For your questions about using BlogDesk.
discolightning
Posts: 8
Joined: 05.03.2007 04:47

MP3 Uploading

Postby discolightning » 10.03.2007 02:12

I'm having trouble uploading MP3's with Blog Desk. I added a link to the mp3 on my computer and upon uploading, it shows "Uploading 1/1" for a few seconds, then this:

Image

I couldn't find any timeout options in BlogDesk. Any help?

BD: 2.6.0.300
WP: 2.1.1

Thank you.

Johannes
BlogDesk
Posts: 553
Joined: 19.08.2005 20:29

Postby Johannes » 10.03.2007 17:44

Can you upload smaller files this way? Does the normal image upload work?

discolightning
Posts: 8
Joined: 05.03.2007 04:47

Postby discolightning » 13.03.2007 11:03

the normal upload image works, but there seems to be a problem with the external link option. i successfully uploaded a very small txt file with "External Link," but larger files are not working. it will wait a while, and then finally give me that error.

also, it would be nice if there was a progress bar on the uploading and posting windows. (for a future release)

Johannes
BlogDesk
Posts: 553
Joined: 19.08.2005 20:29

Postby Johannes » 13.03.2007 11:26

I don't think it has to do with "External Link". Try to upload a very big image and you will probably get the same error.

discolightning
Posts: 8
Joined: 05.03.2007 04:47

Postby discolightning » 15.03.2007 08:29

any suggested solutions?

Johannes
BlogDesk
Posts: 553
Joined: 19.08.2005 20:29

Postby Johannes » 15.03.2007 18:17

First try to find the limits of the problem. Are only MP3s affected or all kind of files? Is there a specific file size where the problem starts?

discolightning
Posts: 8
Joined: 05.03.2007 04:47

update.

Postby discolightning » 24.03.2007 01:23

the same problem happened with a large jpg. I can upload thest files in wordpress without a hitch. If i was the only contributor, this wouldn't be as big of an issue.

I'm hoping there is a way to fix this.

Johannes
BlogDesk
Posts: 553
Joined: 19.08.2005 20:29

Postby Johannes » 24.03.2007 02:29

Have you tried other weblog clients like Qumana or BlogJet? Do they have the same problem?

discolightning
Posts: 8
Joined: 05.03.2007 04:47

Postby discolightning » 25.03.2007 03:39

The same thing happens in Qumana. So do you think this is a hosting problem or something else?

BTW, I think I like Blog Desk better.

Johannes
BlogDesk
Posts: 553
Joined: 19.08.2005 20:29

Postby Johannes » 25.03.2007 19:30

This could be a server issue. Have you talked to your ISP about it?

discolightning
Posts: 8
Joined: 05.03.2007 04:47

Postby discolightning » 26.03.2007 22:49

I can upload the same files through the WP UI and Wise FTP with no problems.

I'll try talking to the tech support at 1&1 anyway.

Thanks.


Return to “Using BlogDesk”